Αρχική Σελίδα Νέα

νέο coronavirus 4 φαινόμενα

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα σημαιών είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Alex

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Krishna

Είμαι Alen, είμαστε παλαιός πελάτης CNSMT, συμπαθητικός προμηθευτής και συμπαθητικοί φίλοι, πολύ μηχανές τροφοδοτών καλής ποιότητας ακροφύσια και

—— Alen

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
νέο coronavirus 4 φαινόμενα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για νέο coronavirus 4 φαινόμενα

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάτω από την επίθεση του νέου coronavirus, οι άνθρωποι ολόκληρης της χώρας ήταν σε μια ανήσυχη κατάσταση της πρόκλησης. Κανένας δεν θα μπορούσε εύκολα να το αντιμετωπίσει, και ολόκληροι οι άνθρωποι έλαβαν τα μέτρα πρόληψης και ελέγχου έκτακτης ανάγκης.
Στην ανήσυχη διάθεση, λίγοι αέρας και χλόη στο σώμα καθιστούν τους ανθρώπους νευρικούς και δύσκολους. Όταν τα συμπτώματα κρύου και βήχα εμφανίζονται, είναι πιό ανήσυχο στον ύπνο και τρώει.

Για τους απλούς ανθρώπους που στερούνται την επαγγελματική ιατρική γνώση, τέτοιες ανησυχίες είναι φυσικές. Σε τελευταία ανάλυση, τα συμπτώματα της νέας πνευμονίας έχουν πολλές ομοιότητες με τα κρύα συμπτώματα. Αλλά πρέπει ένα κρύο ή ένας βήχας να μολυνθεί με έναν νέο ιό;
Οι εποχές χειμώνα και άνοιξης ήταν αρχικά η εποχή της υψηλής συχνότητας των κρύων. Ίσως δεν υπάρχει καμία τέτοια επιδημία, και ο καθένας δεν θα ανησυχήσουν έτσι.

Εάν έχετε ένα κρύο ή έναν πυρετό, πρέπει να ερευνήσετε εάν έχετε μια ιστορία της επαφής ιών
Αυτή τη στιγμή, όταν εμφανίζεται ένα κρύο ή ένας βήχας, είναι πρώτα απαραίτητο να δει εάν έχετε μια ιστορία της διαβίωσης ή του ταξιδιού σε Wuhan, Hubei, αλλά και εάν έχετε εισαγάγει πρόσφατα ή έχετε βγεί μια πυκνά εποικημένη θέση, ή συχνά επισκεμμένοι δημόσιοι χώροι, και εάν έχετε εκτεθεί στις πιθανές περιπτώσεις.
Εάν δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτών των επαφών, μπορείτε να είστε σίγουροι πρώτα.
Επιπλέον, το νέο coronavirus και τα συμπτώματα κοινού κρύου έχουν τον πυρετό, κουράζουν, και βήχουν, αλλά τα συμπτώματα είναι αυστηρότερα από το κοινό κρύο, και μπορείτε να κρίνετε για σας.
Ακόμα κι αν έχετε ένα κρύο, πρέπει ενεργά να το μεταχειριστείτε με το φάρμακο, να απομονωθείτε, και να παρατηρήσετε προσεκτικά την κατάσταση του σώματός σας. Όταν ο όρος γίνεται χειρότερος, πρέπει να τον εκθέσετε στο σχετικό τμήμα εγκαίρως για την πρόωρη επεξεργασία.

Επομένως, δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα κρύο σύμπτωμα που μολύνεται με ένα νέο coronavirus. Ακόμα κι αν είστε τυχεροί για να έχετε ένα κοινό κρύο, πρέπει να το αντιμετωπίσετε σοβαρά και να το προστατεύσετε.
Επειδή ο νέος ιός έχει έναν υψηλό βαθμό της ομοιότητας σε ένα κρύο, δεν είναι εύκολο να κρίνει, αλλά υπάρχουν πάντα διαφορές.
Όταν αυτά τα τέσσερα φαινόμενα εμφανίζονται, πρέπει να απομονωθούν το συντομότερο δυνατό, και δεν πρέπει να ληφθούν ελαφριά.
1. Υπάρχει ένα φαινόμενο πυρετού, και δεν είναι εύκολο να μειωθεί ο πυρετός. Η διάρκεια του υψηλού πυρετού είναι περισσότερο από 72 ώρες, το οποίο είναι διαφορετικό από το κοινό κρύο.
2. Η αναπνοή γίνεται γρήγορη, και θα υπάρξουν συμπτώματα της δύσπνοιας, αυτή η κατάσταση πρέπει να δοθεί αυστηρά την προσοχή.
3. Ο βήχας εμφανίζεται σύντομα, κυρίως ξηρός βήχας, και μερικοί συνοδεύονται με phlegm και το λάκτισμα, το οποίο έχουν σοβαρές επιπτώσεις στον ύπνο.
4. Το σώμα πονά, κούραση και αδυναμία, κακή διανοητική κατάσταση, καμία όρεξη και δεν θέλει να φάει τίποτα.

Αν και ένα κρύο μπορεί να έχει αυτά τα συμπτώματα, τα συμπτώματα είναι πολύ ελαφρύτερα.
Εάν αυτά τα συμπτώματα είναι προφανή, πρέπει να αναφερθούν εγκαίρως και να αντιμετωπιστούν στην απομόνωση το συντομότερο δυνατό.

Επομένως, παρά την επιδημία, η καθεμία πρέπει να το μεταχειριστεί λογικά, να διατηρήσει μια ειρηνική ψυχική διάθεση, όχι πανικός και ένταση, αλλά και να εξασφαλίσει την επαρκείς διατροφή, την εργασία και το υπόλοιπο που συνδυάζονται, την άσκηση κατάλληλα και να μειώσει την έξοδο.
Ολόκληροι οι άνθρωποι εργάστηκαν μαζί για να παλεψουν ενάντια στην επιδημία.

Χρόνος μπαρ : 2020-04-12 14:31:38 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen CN Technology Co. Ltd..

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. lizzy

Τηλ.:: +8613537875415

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)