Αρχική Σελίδα

Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα σημαιών είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Alex

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Krishna

Είμαι Alen, είμαστε παλαιός πελάτης CNSMT, συμπαθητικός προμηθευτής και συμπαθητικοί φίλοι, πολύ μηχανές τροφοδοτών καλής ποιότητας ακροφύσια και

—— Alen

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων αναφέρεται στον τρίτο (κοινωνική οργάνωση πιστοποίησης) που ελέγχει, που αξιολογεί και που καταχωρεί το ποιοτικό σύστημα του προμηθευτή. ο σκοπός του είναι να αποδείξει ότι το ποιοτικό σύστημα του προμηθευτή ανταποκρίνεται σε ορισμένα πρότυπα εξασφάλισης ποιότητας μέσω να ελέγξει, της αξιολόγησης και της επίβλεψης κατόπιν, και να δώσει την ανεξάρτητη επιβεβαίωση στην ικανότητα εξασφάλισης ποιότητας του προμηθευτή. Η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων είναι επίσης γνωστή διεθνώς ως επιχειρηματική πιστοποίηση, εγγραφή ποιοτικών συστημάτων, έλεγχος ποιοτικών συστημάτων, κ.λπ. Στην Κίνα, η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων αναφέρεται στην οργάνωση πιστοποίησης που αναγνωρίζεται και που εγκρίνεται από το κρατικό γραφείο της τεχνικής επίβλεψης για να ελέγξει τις μονάδες που ισχύουν για την πιστοποίηση σύμφωνα με εθνικά «ποιοτική διαχείριση και τα πρότυπα σειράς εξασφάλισης ποιότητας», και για να αποδείξει ότι το ποιοτικό σύστημα και οι ικανότητες εξασφάλισης ποιότητάς τους καλύπτουν τις απαιτήσεις υπό μορφή εγγραφής και έκδοσης των πιστοποιητικών πιστοποίησης. Ο νόμος ποιότητας των προϊόντων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ορίζει κατ 'αρχήν τη διαχείριση της πιστοποίησης, τον τρόπο της πιστοποίησης και τα αντικείμενα της πιστοποίησης στο άρθρο 9 του κεφαλαίου ΙΙ, και διευκρινίζει ότι η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων είναι μια από τις μεθόδους μακρο-ελέγχου ποιοτικών επίβλεψης και διαχείρισης εθνικών προϊόντων.

 

Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. έλεγχος ποιότητας 0Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. έλεγχος ποιότητας 1Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. έλεγχος ποιότητας 2

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:CE

  Αριθμός:85636511465

  Ημερομηνία Έκδοσης:2010-03-04

  Ημερομηνία λήξης:2022-07-28

  Πεδίο εφαρμογής / Range:SMT EQUIPMENT

  Που εκδίδονται από:DIKN

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen CN Technology Co. Ltd..

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. lizzy

Τηλ.:: +8613537875415

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)