Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. 86-135-3787-5415 Lizzy@smtlinemachine.com
Ποιοτικός έλεγχος Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. Ποιοτικός έλεγχος

  • Κίνα Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. Πιστοποιήσεις
    CE
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-135-3787-5415

QC Προφίλ

Η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων αναφέρεται στον τρίτο (κοινωνική οργάνωση πιστοποίησης) που ελέγχει, που αξιολογεί και που καταχωρεί το ποιοτικό σύστημα του προμηθευτή. ο σκοπός του είναι να αποδείξει ότι το ποιοτικό σύστημα του προμηθευτή ανταποκρίνεται σε ορισμένα πρότυπα εξασφάλισης ποιότητας μέσω να ελέγξει, της αξιολόγησης και της επίβλεψης κατόπιν, και να δώσει την ανεξάρτητη επιβεβαίωση στην ικανότητα εξασφάλισης ποιότητας του προμηθευτή. Η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων είναι επίσης γνωστή διεθνώς ως επιχειρηματική πιστοποίηση, εγγραφή ποιοτικών συστημάτων, έλεγχος ποιοτικών συστημάτων, κ.λπ. Στην Κίνα, η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων αναφέρεται στην οργάνωση πιστοποίησης που αναγνωρίζεται και που εγκρίνεται από το κρατικό γραφείο της τεχνικής επίβλεψης για να ελέγξει τις μονάδες που ισχύουν για την πιστοποίηση σύμφωνα με εθνικά «ποιοτική διαχείριση και τα πρότυπα σειράς εξασφάλισης ποιότητας», και για να αποδείξει ότι το ποιοτικό σύστημα και οι ικανότητες εξασφάλισης ποιότητάς τους καλύπτουν τις απαιτήσεις υπό μορφή εγγραφής και έκδοσης των πιστοποιητικών πιστοποίησης. Ο νόμος ποιότητας των προϊόντων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ορίζει κατ 'αρχήν τη διαχείριση της πιστοποίησης, τον τρόπο της πιστοποίησης και τα αντικείμενα της πιστοποίησης στο άρθρο 9 του κεφαλαίου ΙΙ, και διευκρινίζει ότι η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων είναι μια από τις μεθόδους μακρο-ελέγχου ποιοτικών επίβλεψης και διαχείρισης εθνικών προϊόντων.

 

Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. έλεγχος ποιότητας 0Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. έλεγχος ποιότητας 1Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. έλεγχος ποιότητας 2