Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen CN Technology Co. Ltd.. 86-135-3787-5415 Lizzy@smtlinemachine.com
SMT PCB Magazine Loader And Unloader Professional Automatic

Επαγγελματικό αυτόματο φορτιστή και εκφόρτωσης περιοδικών PCB SMT

 • Υψηλό φως

  Εξοπλισμός συνελεύσεων SMT

  ,

  Μηχανή συνελεύσεων SMT

 • Εμπορικό σήμα
  CNSMT
 • Σχήμα
  Φορτωτής περιοδικών SMT
 • Βάρος
  200 κιλά
 • Χρονική ανοχή
  ΣΤΗΣ ΣΤΟΥΡΚ
 • Συσκευή
  Κουτί
 • Υπόθεση
  Εργασία
 • Δύναμη
  110V/220
 • Προθεσμία πληρωμής
  T/T, Paypal, Westernunion επιτρέπονται όλα
 • Τόπος καταγωγής
  Κίνα
 • Μάρκα
  CNSMT
 • Πιστοποίηση
  CE
 • Αριθμό μοντέλου
  Φορτωτής περιοδικών SMT
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1
 • Τιμή
  negotiation
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  woodenbox
 • Χρόνος παράδοσης
  5-7 εργάσιμες ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  Μ / Τ, Western Union
 • Δυνατότητα προσφοράς
  10pcs/day

Επαγγελματικό αυτόματο φορτιστή και εκφόρτωσης περιοδικών PCB SMT


Επαγγελματικό αυτόματο φορτιστή περιοδικών SMT για γραμμή παραγωγής PCB

Γρήγορη λεπτομέρεια

Επαγγελματικό αυτόματο φορτιστή και εκφόρτωσης περιοδικών PCB SMT 0Ειδικότητα

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
- Το κύριο σώμα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από συγκολλημένο φύλλο μετάλλου, εξασφαλίζοντας μια ανθεκτική και ανθεκτική δομή.
- φιλικό προς τον χρήστη πίνακα χειρισμού με οθόνη αφής, με κομψή και διαισθητική διεπαφή.
- Εξοπλισμένο με τρισχρωματικά φώτα-δείκτες και μια οθόνη πληροφοριών συναγερμού, που παρέχει σαφείς και συνοπτικές ειδοποιήσεις βλάβης.
- Χρησιμοποιεί συνδυασμό πλαστικού αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα για μεγαλύτερη μακροζωία και προστασία.
- Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, επιτυγχάνοντας πιστοποίηση CE για την ηρεμία του μυαλού.

Περιγραφή του προϊόντος:
Ο εξοπλισμός αυτός έχει ως σκοπό την αυτόματη απελευθέρωση PCB στην πρώτη γραμμή παραγωγής.διευκολύνει την πλήρως αυτοματοποιημένη τροφοδοσία πιάτωνΚάθε PCB εκτοξεύεται ξεχωριστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές που κοινοποιούνται από το πίσω σύστημα μέσω μετάδοσης σήματος.

Επαγγελματικό αυτόματο φορτιστή και εκφόρτωσης περιοδικών PCB SMT 1Εδώ στην εταιρεία μας πουλάμε μόνο εξαιρετικά εξοπλισμό SMT. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι με το τι θα πάρουν.

Για να σας δώσουμε μια εικόνα για το τι κάνουμε, πουλάμε και κατασκευάζουμε εξοπλισμό SMT.Εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα έχουν υποβληθεί στους απαιτούμενους τυπικούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι είναι 100% λειτουργικά πριν τα πουλήσουμε.

Ακριβώς όπως αυτό το φορτιστή περιοδικών PCB, προσφέρουμε διάφορες μάρκες που θα είναι κατάλληλες για τις ανάγκες παραγωγής σας.Θα έχετε περισσότερα κέρδη, τα οποία είναι εξαιρετικά ευεργετικά για την ανάπτυξη της εταιρείας σας..

Το καλό είναι ότι πουλάμε μόνο τους καλύτερους φορτιστές περιοδικών PCB που έχουν αποδειχθεί ασφαλείς για λειτουργία.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι φορτωτές περιοδικών PCB μας είναι απαλλαγμένοι από ελαττώματα καθώς λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ευημερία των πελατών μας.Τα οφέλη του φορτιστή περιοδικών PCB

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που θα βιώσετε με αυτό το εξοπλισμό.

 • Ο εξοπλισμός δεν είναι τόσο ογκώδης και βαρύς: Παρά το γεγονός αυτό, είναι πλήρως εξοπλισμένος με πλήρη χαρακτηριστικά, το βάρος και το μέγεθος παραμένουν ανεκτά.
 • Εξαιρετικό σχεδιασμό:Έχει μια όμορφη εμφάνιση που θα κάνει τον χώρο εργασίας σας να φαίνεται πιο καταπληκτικός που σίγουρα θα εντυπωσιάσει όχι μόνο τους υπαλλήλους σας αλλά και τους πελάτες σας καθώς και αν υπάρχουν επισκέψεις πελατών.
 • Εξαιρετική κατασκευή: Αυτός ο φορτιστής περιοδικών PCB είναι κατασκευασμένος στην τελειότητα έχοντας μόνο τα καλύτερα υλικά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.Αυτό καθιστά τον εξοπλισμό πολύ σταθερό στη χρήση, ακόμη και αν χρησιμοποιείται καθημερινά και ανθεκτικά.
 • Εξαιρετική ακρίβεια: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανακριβή αποτελέσματα επειδή η ακρίβεια 100% είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε από αυτό το εξοπλισμό που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
 • Χαμηλή συντήρηση: Αυτό το εξοπλισμό δεν απαιτεί να εκτελέσετε τεράστια συντήρηση για να λειτουργήσει τέλεια..
 • Αξιόπιστη και κορυφαία απόδοση: Πάντα λειτουργεί με τις καλύτερες δυνατότητές του για να σας προσφέρει την ικανοποίηση που αναζητάτε.Σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει λόγω των υποσχόμενων χαρακτηριστικών του επίσης.
 • Φιλική με τον χρήστη διεπαφή: Η πολυπλοκότητα είναι χαμηλή, γι' αυτό και οι εργαζόμενοι σας δεν θα έχουν καμία δυσκολία κατά τη χρήση αυτού του εξαιρετικά χρήσιμου εξοπλισμού.
 • Προσαρμόσιμο: Μπορείτε να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις εύκολα, γι 'αυτό οι εργαζόμενοι σας μπορούν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους γρήγορα, γεγονός που θα οδηγήσει σε καλύτερη απόδοση.

Επαγγελματικό αυτόματο φορτιστή και εκφόρτωσης περιοδικών PCB SMT 2

Ενημερωτικά ερωτήματα

1Γιατί ο φορτιστής περιοδικών PCB μας είναι ο καλύτερος αν τον συγκρίνουμε με άλλες μάρκες;

Απάντηση: Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε το στόχο να βεβαιωθούμε ότι οι φορτιστές περιοδικών PCB μας είναι στο επίπεδο του σήματος, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι λειτουργίες λειτουργούν πολύ καλά.Είμαστε πολύ συγκεκριμένοι με τα χαρακτηριστικά γι 'αυτό πουλάμε μόνο τα φορτιστή περιοδικών PCB που έχει σύγχρονα χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν με τις πιο πρόσφατες ανάγκες της βιομηχανίας PCB.

2Προσφέρετε υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα για τον φορτιστή περιοδικών PCB;

Απάντηση: Ναι, επειδή όλοι οι πελάτες πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν τι είναι γραμμένο στο Loader περιοδικό PCB.

3Έχετε διαθέσιμα ανταλλακτικά για αυτό το φορτιστή περιοδικών PCB;

Απάντηση: Ναι, επειδή γνωρίζουμε ότι λόγω της καθημερινής χρήσης μπορεί να συμβεί φθορά και γι' αυτό πρέπει να υπάρχουν εύκολα διαθέσιμα ανταλλακτικά, ώστε να είναι έτοιμα τα ανταλλακτικά όταν χρειαστεί.

4Έχετε εγγύηση για το φορτιστή PCB;

Απάντηση: Ναι, επειδή είναι σημαντικό για εμάς να παρέχουμε κάποιου είδους ασφάλεια στους πελάτες μας ότι θα έχουν ηρεμία στο μυαλό για τα προϊόντα που θα πάρουν, προσφέρουμε καλούς όρους εγγύησης.

5Τι θα περιμένετε αν αγοράσετε το φορτιστή περιοδικών PCB;

Απάντηση: Θα πάρετε ένα προϊόν που είναι υψηλής ποιότητας και σίγουρα θα ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες σας ότι ψάχνετε για ένα Loader περιοδικό PCB.Αυτό θα σας δώσει την αίσθηση ότι όλα είναι καλά δαπανημένα, καθώς ο ίδιος ο εξοπλισμός είναι μια μεγάλη επένδυση.

6Πόσο καιρό θα κρατήσει το φορτιστή PCB;

Απάντηση: Οι φορτωτές περιοδικών PCB είναι ένας αρκετά ανθεκτικός τύπος εξοπλισμού, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θα διαρκέσει πολύ ή όχι, καθώς είναι σχεδιασμένοι να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.Απλά φροντίστε το σωστά και θα φτάσει στο μέγιστο δυναμικό του χωρίς καμία δυσκολία..

7Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή περιοδικών PCB;

Απάντηση: Ναι.επειδή δεν έχει μια περίπλοκη διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να το αξιοποιήσουν με μεγάλη ευκολία χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα καθιστώντας τη διαδικασία του PCB περιοδικό φόρτωση πολύ ευκολότερη από το συνηθισμένο.

8Είναι εύκολο να συντηρηθεί το φορτιστή περιοδικών PCB;

Απάντηση: Ναι επειδή δεν χρειάζεται τεράστια συντήρηση για να λειτουργήσει τέλεια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια κάνοντας συντήρηση σε αυτό το συγκεκριμένο εξοπλισμό.